Hodně mě zaujalo toto : a ona čeká v jiném světě
žádná pravda, jen lež !!! .. moc hezky napsáno..
03.01.2007 19:27:00 | Najlin
super..hele ta se ti fakt povedla...ten konec, ten volný rým...tomu dává takový to...no...nakopnutí nebo šmrnc....
sám se cítíš zamtený a ptáš se proč,že?...a jsi už takový zklamaný z toho, že se pravá najde, ale netrpělivost je fakt sviňka;)...ale když vydržíš....fakt....ona se najde...;)....
zatím o ní můžeš takhle psát...;)
02.01.2007 10:35:00 | Lizzzie