kdo ví...
Anotace: protentokrát-svítá (kdo nezná má díla nepochopil)
Maniodepresivní vztah
klaustrofobie pocitů...
Z těch strachů mé skleněné bubliny
Nezadržitelné, Osamocené- hodiny!
Znovunalezená sebeláska
Vetkaná v růžovém ornamentu
tvých rtů- zbarvených milováním
Nepopsatelně "(ne)kompromisní" lásky
Rozlámaná minulost roku 2006
Není to tak dávno...
strach, smutek, stesk...
Dřevo a lano.
tak skočit- stát- věšet hlavu?!
Posttraumatický zážitek
opětovné nalezení krásy bez výčitek...
Kouzelný magnetismus-
v očích, hlase...
Závislost, náruživost, (ne)konečnost- zase?!
Ne! Protentokrát...
Cestu jsem si vyznačila
Rozkvetla, Roztála, prozářila...
Mé dny a tvé noci...
A jedinkrát si říct
-Jsem ve tvé moci-
Alespoň tuto noc...
a kdo ví...co bude zítra.
Komentáře (2)
Komentujících (2)