Slova jsou zbytečná, jelikož mi stejně nestačí na to, abych přesně vyjádřila, jak moc to na mě zapůsobilo. Klobouk dolů.
07.02.2007 20:39:00 | Rovena
Nádhera. Tvoje metafory jsou úžasné a dohromady dávají smysl, což se nevidí moc často:oD Má to v sobě cosi...magického.
02.01.2007 19:23:00 | Jenovéfka.pel.Nomistérion