V radosti z radosti k radosti
Anotace: Láska je mocný léčitel a spolu s vírou nepřekonatelným štítem proti veškerému zlu. V lásce je klíč k nekonečnosti a věčnosti. Nalézti se dá jen srdcem...
Má milovaná paní,
příjmi mé pohlazení.
Má ruka hladí tvou tvář,
tvůj úsměv má obrovskou zář.
Je krásné, že tak málo k radosti stačí,
a tvá přítomnost žal ze mě vytláčí.
Tvá ruka zapadla do ruky mé,
po louce z květů spolu kráčíme.
Hloubka naší radosti co prožíváme,
každý momentík spolu na plno prožíváme.
Tak tvůj úsměv, oči i duše září,
to Bůh a láska Jeho v nás utváří.
Komentáře (1)
Komentujících (1)