Žena jako poklad

Žena jako poklad

Anotace: Milovaná He, jsi studánka s poklady, jež ve věčnosti spočívají. Jsi dokonalá jako celé universum, jako každá bytost ve vesmíru... Vše je krásná věčná dokonalost, snad jen mimo hmotnou relativitu alternativní reality, kterou ponejvíce vnímáme :)

Copak mohl by býti poklad vzácný pro muže?
Podle svého vjemu vyjádřím, snad to někde pomůže.
Pokladem o němž hovořím nyní, je žena...
Žena, co jest věrná v lásce a láskou je ctěna.

Žena, co mravů ctí a dbá jich stále,
je královnou, co zasluhuje hodného krále.
Pokladem duši je žena, co jest oporou...
Zasluhuje pocit štěstí, být zahrnuta podporou.

Žena, co porozumění pro svého muže má,
poklad, co vznešenostmi i šlechetnostmi oplývá.
Takovýto poklad zasluhuje hýčkat a svobodu,
milovat to není závazek a ani dražba v obchodu.

Žena, jako poklad milující muže láskou Boha,
v duši muže, duše ženy... Tam je její poloha.
A tak o pokladu krásném píši vám,
takovýto poklad já vskutku v ženě mám.
Autor RešHeNúnHe, 02.01.2007
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Krásný...:)

08.01.2007 18:24:00 | Verule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel