Anotace: Co k tomu říci? Snad jen že tuto báseň jsem napsala, když mě zaplavily vzpomínky na tu zradu.
Láska je krásná a spanilá dívka, ověnčená sny, touhami, někdy oblečena v růžovém a někdy v černém, jako kdyby šla na pohřeb.. ve své melancholii pláče štěstím stejně jako nezměrnou bolestí, žárlí jako saň, vzkvétá pro nová rána a umírá pro ta stará. Je citlivá a naslouchající stejně tak ale i tvrdá jako křemen... jen jedna vlastnost ale vládne všem ostatním.
Je slepá.
02.01.2007 17:39:00 | Dilla