Sluneční svit mraků deště
To co bylo, bylo,
to co bude, je jen na nás.
Odpoušted je lidské,
i odpustilo srdce srdci.
Srdce však v mlze,
zahaleno mlhou.
Svět je noc,
noc je tma.
I oči nevidí,
jen kočka se mihne,
myš přední,
obě je spojí.
Srdce černé,
nic není vidět.
Srdce zmizelo,
nezůstalo nic,
nicota bez lásky,
sedí v koutě,
není úniku.
Tma je smutkem,
samo stojí sloup,
nic není na stálo,
odpouštěď umí.
To co bylo, bylo,
to co bude, je jen na nás.
Komentáře (0)