Anotace: chraňte si ji..
Si jeden myslí, že pevně drží, a stejně uteče.
20.01.2007 13:18:00 | Terakota
...nesouhlasím ...lásku nemusíš držet ...ta pravá sama zůstává ...
04.01.2007 10:15:00 | WhiteSkull
Je to tak a né jinak. Vítám tě. Jsi-li muž, či žena?
03.01.2007 18:06:00 | Verule
někdy se zadaří a chytneš se jí pevně nezbývá než ti přát aby to vyšlo levně :o))) ovšem časem z toho taky bolí ruce
03.01.2007 14:57:00 | Bajaja
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?