Vím!..Víš?
Vím, jak zářila ti jiskra v oku,
světýlko rozsvícené na souhlas.
Vím, že vzdálil ses mi o pár kroků,
a byl jsi něžný v nejistotě zas.
Jen naoko dál vyhrávám svou hru.
Svou lest, v níž nelétá se za obzor
a prohnaně cit oblékán je v kru.
Daruj mi, prosím, klíče od závor.
Komentáře (1)
Komentujících (1)