Sen
Anotace: I to se stává...
Oči mé zavřou se jen na chvíli.
Vidím Tebe, se závojem snad od víly
jdeš loukou plnou růží,
oblečená jen svou hebkou kůží.
Jdeš ke mně a polibek mi dáš
a hned se mnou do té louky padáš.
O téhle chvíli sním snad celé věky -
líbat tě a slyšet tvé slastné vzdechy.
Teď už cítím jak pomalu procitám
a v bledé realitě se zas ocitám...
Přečteno 540x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)