Co je to láska ?
Anotace: Jak ji vidim já :o)
O lásce a štěstí
skřivánek zpívá
na smutek a neštěstí
slunce se dívá
Láska, krásný to cit,
ta i pro pohany jest,
není nad ten pocit,
když necháš se vést..
Polibek na líce,
tvář polije ruměnec,
k dýchání nepotřebuješ plíce
a na hlavu věnec...
Je to horký dech
a propletená těla,
různě dlouhý běh,
někdy míň někdy víc než by jsi chtěla..
Komentáře (0)