Ďábel - žena
Obloha je ztemnělá,
duše pookřála,
kdyby si tak vzpomněla,
hezkou smrt ti popřála.
Ležíš na zemi,
havrani se schází,
svítá slunce na nebi
a duše tvá klid nenachází.
Měsíc zpívá o smutku,
do očí derou se slzy,
co je to za pohnutku ?
Neboj skončí už brzy...
Najednou vidíš všude krásu,
a s ďáblem v těle,
život rozbil si jak vázu..
Komentáře (0)