Láska a smutek
Anotace: Láska spaluje víc než plamen....
Anděl můj nade mnou dí,
Lituji že nemůžu tě mít,
Kéž pak mě od smutku osvobodí,
Lituji že s tebou nemůžu být.
Jak může láska tolik spalovat?
Ja velmi lehké snít,
Ale obtížné je o lásku bojovat,
A nějakou lásku mít.
Naděje často černé jsou,
Moje jsou v mém srdci vryty,
Snad andělé některé přinesou,
A pro mě nezůstanou skryty.
Někdy nejdou věci napravit,
Udělal jsem špatný krok,
Kdyby tak šlo čas zastavit,
to on je můj největší sok.
Komentáře (1)
Komentujících (1)