Anotace: Nevim co říct,napsala jsem to dneska..
v tý poslední sloce trochu rýmy..ale obsah je skvělej-a pak že tě nic nenapadá!!:)))
05.01.2007 17:57:00 | stmivani.na.lepsi.casy
v tý poslední sloce trochu rýmy..ale obsah je skvělej-a pak že tě nic nenapadá!!:)))
05.01.2007 17:57:00 | stmivani.na.lepsi.casy