Pohřeb
Anotace: snad už jsem se s tím smířil!
V hlavě mám velký smuteční průvod,
to málo, co zbylo nám, je k tomu důvod,
všechno to veliké už zakryla hlína,
snad byla to pravá láska a ne jen špína,
snad už dávám na její hrob poslední kámen,
snad už je to pomník s velikým ÁMEN!
Komentáře (0)