Anotace: Co položíš jako oběť byť to nemá žádnou hodnotu, může státi se celoživotní energií tvého já.
Ahoj :-) Tvá poezie se mi líbí a děkuju za komentář na mou básničku. Jen si dovolím malou radu, kterou se samozřejmě nemusíš řídit, já jen tak..
Co takhle někdy napsat báseň bez pravidelnýho rytmu a rýmu ? Možná by se v ní dalo vystihnout pocity svobodněji, přesněji, bez vázání se na rým a rytmus. Ale je to jen nápad, nic víc. :-)
05.03.2007 00:02:00 | maybe.just.happy
Poprvé sem to fakt nepochopila, ještě že sem si to četla znova protože je to skvělé! Každopádně moc zajímavé.
05.01.2007 09:33:00 | werta
Velmi zvláštní ale přesto báseň dokázala oslovit.Uchopila cosi ve mě.Ty slova mluví a chcou být pochopena.
04.01.2007 21:57:00 |