Milá
Když vidím, děvče, tvoje tělo
a oděv tvůj jen zlatý prstýnek
Já vroucně zlíbám ňádra bílá
a v srdci mém zaplane ohýnek
To, co k tobě, milá, cítím,
já nedokážu ani vyslovit
Jedno však vím zcela jistě,
že ty mou navždy musíš být
Žhavou vášeň teď uhas, milko moje,
a rozkoše mi dopřej plný džbán
Vždyť já hořím touhou nekonečnou
když se tě něžně dotýkám
Přečteno 651x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, jenommarie, PIPSQUEAK
Komentáře (2)
Komentujících (2)