Stačí věřit ...
Anotace: Nepodceňujte lásku, ona sama je zázrakem ...
Zázraky se mohou stát,
stačí věřit.
I když naděje je křehká,
je těžké ji udusit.
Ty můžeš všechny zázraky uskutečnit,
stačí věřit.
A i když jsi oslepen, nevidíš cestu,
přesto někde v tichu slyšíš hlas,
který ti říká,
že láska je blízko nás…
Komentáře (2)
Komentujících (2)