Vítr
Do noci zaposloucham se když jdu spat,
slyším tam vítr krásnou píseň hrát.
Jen o tobě mi tu v ní vykládá
a myšlenky v mé hlavně ovládá.
Posílám ti po něm dobrou noc,
snad nezdrží se moc.
I hvězdy mi už říkají,
že větší lásku neznají.
To jak miluju já tebe,
to zná snad celé nebe.
To ty jsi osud mého života,
bez tebe...jen temnota.
Přečteno 566x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)