Dýchám jen pro jednu
Anotace: Proboha, snad mě z toho ledu příjde někdo vysekat...
Všechno krásné skončilo,
utopilo se ve slané vodě
jako štěně sousedovo,
tenkrát když přišla velká voda.
Pomalu ztrácím naději
v budoucnost která nevěští
žádné přijatelné zprávy a
buduji si most horoucího smutku.
Žal bolí a sténá v mokvající
duši která ztratila svůj život
díky lásce za kterou bych krk
na špalek položil.
Už nemůžu, nejde to protože
deprese mě ubíjí jako Damoklův
meč který proťal kůži jemnou
a vrtá jako červ tlustým střevem díry.
Prázdná je každá komnata
churavého srdce které bije
vybitou neskonalou lítostí
a začínajícím novým rokem.
Tenhle prohraný boj mrzí
ze všech odehraných bitev
nejvíce, né žádný pat ani
výhra v análech citů nezapíšou se již.
Už není pro koho bych žil,
jen dva přátelé a rodina mě zbyli
a klubíčko malého ale přeci
dojemného okolku překrásných chvil.
Je však konec a já stále nemůžu
uvěřit že už tě lásko nemám,bolí to, bolí
ale tělo své už žádné jiné ženě nedám,
alespoň né z takové lásky jako k tobě.
Jen udržet věci v chodu se snažím
a nestěžovat ani nelitovat ničeho
co odehrálo se, ach jo, jen
vzpomínat a ze zbylých sil dál žít.
Komentáře (1)
Komentujících (1)