Druhá sloka ztrácí tím nesmyslně dlouhým řádkem rytmiku, poslední sloka 2x vlastně, nevím, mně se to nelíbí, byť chapu, že to pro tebe má jistou vypovídací hodnotu. Já v tom nevidím nic. Navíc, i když nejsem puritán a slovo srát a vysrat považuji za spisovné, sem se mi prostě nehodí.
That´s all, folks
JirkaS
05.01.2007 15:31:00 | JirkaS