Chybíš mi
Anotace: ........přečtěte si a uvidíte...=)
CHY jako chyba,že jsme rozděleni,
B jako bolest,stesk a utrpení,
Í jako intuice,že se snad shledáme,
Š coby štěstí,které my nemáme,
MI jako milovat každý má právo
a já tě miluju, víc než je zdrávo.
Přečteno 541x
Tipy 2
Poslední tipující: Jenda P., Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (2)
Komentujících (2)