Oči blankytné
Anotace: Pro holčinu, s nádhernýma očima.. Má úchvatný pohled... :)
Noc je již temná,
myšlenka má,
tiše se zeptá,
co v studánkách tvých,
tajemně perleťových,
snad mrazem vyčištěných,
oblaka temná,
snad slunce oblaka trhá,
a pak nalezne čas,
kdy s krásou vší zas,
barevných lagun a moří,
naleznou radost tvé oči..
Pohled ten tvůj,
prozradí nám,
že snad srdce mám.
Přečteno 405x
Tipy 1
Poslední tipující: wigi.sama
Komentáře (1)
Komentujících (1)