Naděje a nic
Anotace: Takový to bejva...
Dal jsi mi naději v krásný nový začátek
a nechal jsi mě věřit v to, že život je svazek pohádek
říkál jsi, že máš mě rád, a přitom nechal jsi mě v krásných představách
teď na to vše vzpomínám a místo iluzí vše proklínám.
Z mých slz bys moře naplnil a stejně bys nic nezměnil.
Nechci myslet na tebe, ani vzpomínat
ty jsi ten co nechal mě utýrat
jak to mám udělat, když nechci tebe milovat.
Komentáře (1)
Komentujících (1)