Živoucí vzpomínka
Přišel jsi
zlomil mi srdce
a odešel
A teď pořád
hladíš mě a líbáš
konejšíš
těma svýma
provinilíma očima
Pak přijde ona
blonďatá princezna
a hnedka startuješ
za ní
za jejíma sladkýma očima
a mě necháváš
samotinkou
v prázdným baru
Proč?
Proč si se mnou hraješ?
Vím, že není snadný
zapomenout
ale nemůžeš pořád
žít ve vzpomínkách
Neničíš jen sebe
už ne
Vstoupil jsi
do mého života
naplnil mě nadějí
a teď?
Nechci, nemůžu
tohle ne
ubíjí mě to
Tak mi řekni
řekni proč?
Komentáře (0)