Dívce s pohledem hříběte
Anotace: směsice myšlenek a pocitů
Vál vítr z ostrovů
a naše těla svál
v podivný rej životů,
chvějící se dva plamínky jedné svíce.
Cítím tvoji kůži,
lásko s očima hříběte,
voní slámou,
kterou vítr rozhání
po pláních v divokém tanci.
Zadupej podpatky,
uslyšíš podkovy koní v kamení.
Pohoď hlavou
jako klisna hřívou.
Dej všechnu lásku
pohledem hříběte.
Vane vítr z ostrovů,
čarovný tymián voní v pachuti noci.
Rozmetal naše duše po pláních,
dívko s pohledem hříběte.
Jsem osud ve tvé moci.
Komentáře (2)
Komentujících (2)