Potkal jsem Tebe
Mraky se shora se tak přiblížili,
vypadají dost nepokojně.
My dva jsme si sebe zasloužili
a to rozhodně obstojně.
Zvykl jsem si ochraňovat sám sebe,
protože moje cesta ztratila směr.
Jenže pak jsem potkal tebe
a cítit něco jsem zase směl.
Nikdy jsem nevěděl, jaké to bylo,
dokud jsem se s tebou nemiloval.
O krásných nocích se mi hezky snilo
a s tebou ten sen se plnit začal.
Zavřu oba zámky pod oknem
a k tobě se něžně přiblížím.
Stanu se tvé vášně lovcem
a pro tebe slunce nocí zahalím.
Přečteno 679x
Tipy 1
Poslední tipující: Heavy
Komentáře (0)