Chtěl bych
chtěl bych vedle tebe léhat
chtěl bych s tebou po nebi létat
chtěl bych být stále po tvém boku
chtěl bych napsat píseň a věnovat ti nejmín jednu sloku
chtěl bych zastavit čas,být stále s tebou
chtěl bych mapu,kde všechny cesty k tobě vedou
chtěl bych na tvuj polibek čekat i tisíc let
chtěl bych stebou vidět rozkvétat vzácný květ
chtěl bych pro tebe napsat tisíce vět
chtěl bych pro tvou lásku ujít nespočet mil
chtěl bych milovat tě,tak jak sem o tom snil
Přečteno 468x
Tipy 2
Poslední tipující: Rezkaaa
Komentáře (0)