Dopísek pro...
Anotace: Nesmírně mne trápí, že nedokážu se vyjádřit...Slovy.. Miluji tě Petře..!
Dotyk tvůj připomíná motýlí křídla,
Někdy i pálí jak žhavá vřídla,
Když dívám se ti do očí,
Vždy ve mě srdce poskočí,
Ústa tvá jsou lačná a hladová,
Někdy zas třeskutě ledová,
Moc mě trápí, že nemůžu tě mít,
Loučím se se snem : „Promiň, už musím jít.“
Komentáře (1)
Komentujících (1)