Lžeš mi !
Anotace: tak pojď ke mě blíž
Lžeš mi
a zraňuje mě to.
Lžeš mi
a naplňujetě to.
Lžeš mi
a teď už to vím.
Lžeš mi
a já tě nepodvádím.
Lžeš mi
a bolí to.
Lžeš mi,
srdce mi to trhá.
Lžeš
a jsi ten co z boje zdrhá.
Jsi zbabělec
a dobře to víš,
tak už si nelži
a pojď ke mě blíž.
Komentáře (0)