Slza v moři
Jak růže tajemná,
jak slza v moři ztracená,
oblaka v noci ta nádherná,
když mraky se boří
a jiné se tvoří,
to trny nehledám,
pro květ se zaklínám.
A úplněk v srdci mém,
táhne mě do své té moci,
zájem pak kouzelně roste,
když slza ztrácí se v dešti.
Komentáře (4)
Komentujících (3)