pláž
Písek
hladké malířovo plátno po noci
větrem a vodou
vyhlazené stopy dne
a ráno
než slunce vyhlédne
můžeš Ty
malovat své příběhy
a já budu sledovat Tvé stopy
s nadějí
že Tě někde před sebou
dohlédnu
Přečteno 353x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, jondys
Komentáře (1)
Komentujících (1)