A v té zoufalosti
Anotace: A v té zoufalosti...se stalo tolik věcí
A v té zoufalosti
V té ukryté zběsilosti
V té různorodé ošidnosti
V té zoufalé touze po pomoci
V té podivné kauze s totožností
V té upjaté blůze s ošklivostí
V té nejapné poznámce o bolesti
V té zastaralé kráse a s lítostí
V nádherné písni o sklíčenosti
V té krabici s ukrytou dospělostí
Tam všude já tě mám
A přitom tě stále hledám
Tak jako tenkrát pod tou věží
Co naši vzpomínku navždy střeží
Přečteno 398x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, CULIKATÁ, borůfkovej shit.
Komentáře (1)
Komentujících (1)