Julie
V noci mi
má zmrzlá chodidla
a myšlenky na Tebe
nedovolí usnout.
A Ty se ztrácíš
čím dál tím častěji,
a já se bojím,
že jednou
se zratíš úplně,
tam kdesi daleko,
a už se nevrátíš.
A bez Tebe
už nikdy nebude
nic takové
jako dřív.
Komentáře (1)
Komentujících (1)