Čím mi jsi...
Jsi mým tajným přáním
marně se ti bráním
jsi barevným střepem
při návštěvě tepen
Jsi luxusním zbožím
zkouškou, kterou složím
jsi střechou i sklepem
mým srdečním tepem
Jsi beránkem božím
já po tobě toužím
jsi silným magnetem
ženou i děvčetem
Jsi vysokým pohořím
ohněm, v kterém uhořím
jsi hebkým sametem
matkou i dítětem
Jsi hradním nádvořím
nemocí, já ochořím
jsi tanečním parketem
vlkem i štěnětem.
Přečteno 565x
Tipy 14
Poslední tipující: mkinka, Marz, Radhuza, bez nápadu na přezdívku..., tato22, pralinka, CRASH, Simísek
Komentáře (2)
Komentujících (2)