malý anděl
Anotace: pro malou,velkou ženu
Ptáš se mě jaká jsi?
To težko jde říci,
snad usmát se a vzpomenout jen.
Na jednu z krásných žen,
ženu s úsměvem jako slunce ve vínu,
ženu s drobným tělem útlým,
ženu skrývající v srdci svou nevinnu,
Ženu co v krvi má váseň.
Ženu s očima andělskými,
Ženu se zuby bělostnými.
Ženu jež je drobná na těle ale velmi silná na duchu.
Ženu jen poctila mě svou přítomností,
ženu která má mnoho předností.
Težko říci zda s ní budu či nebudu...
vše je v rukách vůle a osudu.
A také nás dvou...
Komentáře (0)