Anotace: Už jsem to tu jednou publikoval. Je to text, který by se hodil do písničky Clocks od Coldplay (Nyní trochu poupravené od předešlé verze.). Dá se to číst jako báseň i zazpívat, pokud si to do té hudby dokážete vsadit správně. Přeji příjemné čtení. :-)
(Dřív) než měsíc ve tmě zazáří,
uzřím tě na svém polštáři.
Když duše láskou sálají,
tak vysvléknu tě, - POTAJÍ - . (Toužím ...)
Na první pohled okouzlen,
neříkej nic, sni sladký sen. (Chceš to?)
Ucítíš svoje rty na rtech
a já ti předám každý dech. (Líbám ...)
A úsměv Tvůj, ten žaluje,
co dnes si kráska obuje. (Neví ...)
A šaty leží na zemi ...
- my s vášnivými chvílemi. (Čekám ...)
Tak světlo světa dávno zhasli
a stěny se otřásly. (Sténáš ...)
(Dřív) než měsíc ve tmě zazáří,
chci skončit ve Tvém žaláři. (Zpívám ...)
pozřím bych teda nahradila uzřím ale jinak fajn
ta písnička mi tu dohrála před chvílí :o)
15.02.2012 22:19:49 | hanele m.
hmmm..ta pěkně žhne,krásně a lehce se četla..jistě to byl nejhezčí žalář nad žaláře :-D jdu číst znova ,něco mi připoměla..kdysi a kdesi,dávno tomu :-)
14.02.2012 15:43:16 | xoxoxo