Žízeň
Žízeň
Pojd´ ke studánce
budeme vodu pít
vím kde
jak stříbro
je
rty do ni ponořit
kde rosa neosychá
tam si mne můžeš vzít
žízeň lásky uhasit.
Má lásko
za ruku mne chyt´
a odejděme do přírody
lásko má
za ruku mne drž
a druhou zklidni srdce spěch
chladivá tráva atˇ osvěží těla
příval štěstí zaplaví nás.
Zůstaň zůstaň se mnou
a tiše bud´.
Touha
je víc než chtění
je víc
než naplněná láska
touha
jsou noci do rozednění
probdělé
touhy naplnění
překrásné není
je-li na dosah
cit se změní kde touha není
ve všední prožitek.
Přečteno 375x
Tipy 2
Poslední tipující: střelkyně1, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)