Věštkyně
Rád se s tebou líbám
voňavý můj květe
čichám tvoji aromku
vzpomenu si na romku
která řekla jděte
vyhněte se chybám
rád se s tebou líbám
voňavý můj květe
v záhonku.
Přečteno 418x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
Komentáře (1)
Komentujících (1)