Rezignace?
Proč pořád nestačím
nestačím ti já?
Potřebuješ další
mnohem lepší pocity
a děláš mi tím trampoty
Uvnitř křičím
proklínám
že z venku klidná jsem
Jsem ničím
Vzpomínám
Na apokalypsu
která se nestala
A na den
kdy jsem se ti nevzdala
Chtěla jsem jen
mít na chvíli sen
že trochu sobec jsem
Místo toho
se tu vzdávám
už nehysterčím
za svý práva
Dělám že nevadí
nevadí mi nic
Protože sbohem
sbohem, tě pic!
Přečteno 370x
Tipy 4
Poslední tipující: Draconian, enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)