Vzpomínání
Vzpomínky jako oblační beránci
Skotačí, skáčou, mizí a vracejí se
A v očích jim svítí
Radost, štěstí, něžnosti a milování
Vzpomínky schované v modrém paláci
Zpívají o kráse, o touze, o lásce
A z očí jim svítí
Žalozpěvy, básničky a vyznávání
Vzpomínky v dlouhých bílých šatech k tanci
Tančí a koukají na tebe, usměj se!
A v očích ti svítí
Vzpomínání
Přečteno 424x
Tipy 2
Poslední tipující: střelkyně1
Komentáře (1)
Komentujících (1)