NA SVATÉHO VALENTÝNA.
Anotace: Valentýn z pohledu jednoho mého kamaráda:-)
Na svatého Valentýna
pozvala mě Kateřina
do Stromovky na procházku
toužila mi vyznat lásku.
Kateřino,Kateřino
zanech řečí,nalej víno
vlez do teplé postele
zaláskujem vesele.
Přečteno 465x
Tipy 5
Poslední tipující: La Ragazza con Bandiere Ceche, tato22, protivyl, střelkyně1, Psavec
Komentáře (4)
Komentujících (4)