Má hvězda
Anotace: O té největší hvězdě, která pro nás září
Proč jen hvězda klame,
ihned co na obloze stane.
Tak čarovná a krásná,
jaká jen žena může býti.
Tak dokonalá a slastná,
namlouvající, že jen pro Tebe svítí.
Tak otevři oči, než ti zrak spálí,
to nejen pro tebe na nebi září.
Protože i ta nežhavější láska brzy vyhasíná.
Komentáře (0)