Zemi
Anotace: .. i kámen by se ustrnul, člověk však nikoliv. (2011)
Blesk, který neuhlídá hrom,
listí, co pokácelo strom.
Nemoc, jež je sama nemocná,
dítě, které Matička nepozná.
Lodi, co se ráda potápí,
tváříš se, že Tě to netrápí.
Ztělesněná Fantazie, jsi planet královnou!
Necháváš se srovnávat sama se sebou.
Vlastní velikostí jsme předurčeni k bezmocnosti,
navzdor tomu maje moc udělat ze dne noc.
Zemi, Zemi má, jsi větší než já.
A má láska k Tobě je taky taková.
Přečteno 382x
Tipy 1
Poslední tipující: ZENITZERO666
Komentáře (0)