Nenávist a Láska jsou dvě rodné sestry a často jsou od sebe k nerozeznání...Zdá se, že v tom, co popisuješ, jsou všechny ženy stejné, ať se už navenek tváří jakkoli!;o)))
Ale časem se i Ty propracuješ k trpělivosti a toleranci a zjistíš, že je mnohem krásnější myslet raději na to krásné, co přijde nebo přijít může než se trápit tím, kde se to zaseklo a proč tu miláček ještě není...;o)))
14.06.2012 16:44:49 | Kozoroh 1