Dokola
Anotace: taková (pro mě) úsměvná hříčka mě napadla :)
Láska bolí, srdce mučí,
kdo jí nemá, stále skučí,
že bez lásky je život chudší,
reakce je o to prudší,
když ji pozná mnohem hlubší,
a pak zase stále bručí,
že ho jeho láska mučí.
Přečteno 431x
Tipy 3
Poslední tipující: James Libustka, tato22, jima
Komentáře (2)
Komentujících (2)