Anotace: dosti stará, srdci blízká, vzpomenu si, když se stýská...
Klečíš, a za branami Tvojí tváře
Ukrývá se strach
Ze zlatavé svatozáře
Prstem stíráš prach.
Klečíš, a pod ochranou Tvojí masky
Rozprostřel se žal
Splatils dluh marnivé lásky
- perutě jsi sňal.
Klečíš, a v mlze ve Tvých očích
Slova zbloudilá
Hledají kam mysl zrádná
Víru pozbyla.
Klečíš. Přede mnou.
V zrcadle.
Zvláštní…