In omnia paratis
Anotace: Když vaše sny se prostě nemohou uskutečnit... (pokud vám nesedí rytmus, nečtěte moje básně... :D) (in omnia paratis = připraven na všechno)
In omnia paratis -
Ztrácíš se mi, ztrácíš.
In omnia paratis.
Jen ne na to,
Že se už nevrátíš...
Déšť klepe mi na okno
A chce dovnitř se ohřát.
Já ho však domů nepustím!
Zůstal by mi tu na pořád,
A já už dost mám slz
Jenž v sobě dusím.
Čtu si v starých knihách.
Stejných rok co rok.
Čekám jak na jehlách,
Na tvůj tichý krok,
A ať všude vůkol panuje klid
Mé srdce bije na poplach.
Snad přijdeš už...?
S každou kapkou deště
Je mi hůř.
A já ptám se jak dlouho ještě...
In omnia paratis.
Na ty tvé oči za světla svíce.
Připraven na všechno, příteli.
Jen ne na to,
že už nikdy více...
Přečteno 335x
Tipy 3
Poslední tipující: střelkyně1, tato22
Komentáře (2)
Komentujících (2)