Te quiero
Anotace: Zblázněni v sobě, v tichosti vroucí, pod víčky k tobě srdce se pnoucí
Tvoje oči
horký dech
země se točí
jen tichý vzdech
síla v doteku skrytá
srdce prudce pulzuje
v srdci plápolavě svítá
něco krásné v ránu je
uvězněni v poutech
stružek potu
uvláčeni v kolech
zlomených loktů
zblázněni v sobě
v tichosti vroucí
pod víčky k tobě
srdce se pnoucí
hořící v touze
ztraceni v těle
myšlenka pouze
zamčená v cele
z ostnatých růží
samota bodá
bolest pod kůží
prudká krev, rudá
dokud zas objetí
síla a strach
pohádky pro děti
usnout ve snách
v kolébce z paží
v zámku spásy, polibků
co láska váží
ukážu splynutím rtů
srdce se k srdci
přitiskne prudce a směle
dravě jak vlci
a hravě jak Jů a Hele
:)) ♥
Přečteno 611x
Tipy 10
Poslední tipující: Robin Marnolli, Laura, tato22, střelkyně1, jima, Spadlá z nebe
Komentáře (4)
Komentujících (4)