27 375 hodin
Anotace: čas je písek, věnováno dceři
Možná spolu ještě strávíme
27 375 hodin
čím je naplníme?
1140 dnů sdílení
3,12 let lásky, doufám
a dál nic.
Jen tma
a miliony let
samoty
Asi se mi bude stýskat
asi až všechno stichne
budu si přát zas Tvý vlasy vískat.
Komentáře (1)
Komentujících (1)